01. Ulla – Mere træning – mindre ondt – ”Har hjulpet mig til en bedre hverdag”!

Efter flere år med problemer med ryggen og bækken efter bækkenløsning, har jeg endelig fundet de rigtige øvelser for mig og min ryg. Jeg kan lave øvelserne uden at få ondt og det har hjulpet mig meget. I min hverdag har jeg væsentlig færre smerter og kan klare flere aktiviteter uden at provokere de ”gamle” smerter. Mit bækken og min ryg er blevet mere stabilt og jeg har fundet en god balance i min hverdag.

02. Sådan har sugekopper hjulpet mig.

Jeg har i mange år – nærmest siden jeg begyndte i skole, haft meget voldsom hovedpine 5-6 gange i ugen. Ingen har kunne sige mig hvad det var, eller hvordan jeg kunne få det væk.

Jeg har været ved en masse forskellige fysioterapeuter, læger, kiropraktorer og andre kloge mennesker for at se om der kunne gøres noget, men der var intet der havde en langvarig virkning. Jeg har prøvet nåle, magneter, og har sågar været indlagt på sygehuset for at finde ud af om det kunne være noget psykisk, men intet hjalp.

Efter jeg er begyndt at få sugekop-behandling har jeg gennemgået en helt fantastisk udvikling! Allerede efter 2. behandling var min hovepine meget mindre intens, og var nedsat til 2-3 gange om ugen. Nu har jeg fået ca. 8 behandlinger, og den seneste måned, har jeg haft hovedpine 2 gange. Hvis ikke det er fantastisk, så ved jeg ikke hvad det er!

03. Hjælp til frossen skulder

Jeg hedder Jytte Winkler, er 64 år og bor i Tistrup.

Mandag den 20/11 2017 fik jeg konstateret en frossen venstre skulder på Give Sygehus. Jeg havde i ca. ½ år ikke kunnet løfte armen ret højt og haft næsten konstante smerter og derved sovet dårligt om natten.

Tirsdag den 21/11 læste jeg artiklen om Mie Højvang i Ugeavisen. Hun havde hjulpet en dame med en frossen skulder som mig. Jeg greb straks telefonen og ringede til Mie og var allerede ovre ved hende onsdag og få første behandling med sugekopper. Nu har jeg fået tre behandlinger og det har hjulpet mig rigtig meget.

Jeg har kun meget lidt ondt nu, kan endda ligge på venstre skulder om natten igen, og jeg sover uden smerter. Jeg kan stadig ikke løfte armen særlig meget, men fortsætter helt sikkert med behandlingerne.

Mies kommentar: Det stramme bindevæv har givet ekstra smerter og jag ned i armen, hvilket ikke længere plager Jytte, nu hvor bindevævet er løsnet. Skulderen er stadig frossen – altså med nedsat bevægelighed – fordi sygdommen endnu ikke er gået over. Så snart sygdommen brænder ud, kommer bevægeligheden igen.